Bakker Goedhart presenteert kleurrijk 'Regenboogbrood'

Bakker Goedhart introduceert vandaag een nieuw en uniek broodproduct: Regenboogbrood. Dit unieke brood is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en heeft een kleurrijke en feestelijke uitstraling. Het Regenboogbrood is verkrijgbaar in de varianten wit en bruin. Het brood is gemaakt met natuurlijke kleurstoffen en heeft een unieke smaak. Het is geschikt voor verschillende soorten beleg, van zoet tot hartig. Het Regenboogbrood is vanaf 1 april verkrijgbaar in diverse supermarkten.

Jeroen Poels, productontwikkelaar bij Bakker Goedhart: “We zijn altijd op zoek naar nieuwe en unieke producten om onze klanten te verrassen en te verwennen. Het Regenboogbrood is het resultaat van maandenlange ontwikkeling en testen. We zijn erg blij met het resultaat en zijn ervan overtuigd dat onze klanten er net zoveel van zullen genieten als wij.”

Unieke smaak en kleurrijk uiterlijk

Het Regenboogbrood van Bakker Goedhart heeft niet alleen een kleurrijk uiterlijk, maar ook een unieke smaak. Het brood is gemaakt met natuurlijke kleurstoffen en heeft een zachte en luchtige textuur. Het is geschikt voor verschillende soorten beleg en kan op elk moment van de dag worden gegeten.

Bijzondere productiemethode van het Regenboogbrood

Het Regenboogbrood van Bakker Goedhart wordt op een bijzondere manier geproduceerd. Jeroen Poels: “We hebben een unieke methode ontwikkeld om het Regenboogbrood te maken. We maken gebruik van een speciaal prisma dat het zonlicht breekt en omzet in verschillende kleuren. Dit zorgt voor een kleurrijk en feestelijk uiterlijk van het brood.”

Het proces begint met het mengen van het deeg met de juiste ingrediënten. Vervolgens wordt het deeg door de machine geleid, waar het prisma het zonlicht breekt en omzet in verschillende kleuren. Het resultaat is een kleurrijk en feestelijk brood, dat niet alleen mooi om te zien is, maar ook heerlijk smaakt.

Het gebruik van een prisma als productiemethode is uniek in de bakkerswereld en Bakker Goedhart is trots om dit te kunnen gebruiken voor het Regenboogbrood. Het zorgt voor een duurzame en natuurlijke manier van kleuren van het brood, zonder gebruik van kunstmatige kleurstoffen.

Tijdelijk verkrijgbaar

Het brood is vanaf 1 april verkrijgbaar in diverse supermarkten en zal alleen gedurende een beperkte periode worden verkocht. Klanten worden aangemoedigd om snel naar de winkel te komen en het Regenboogbrood te proberen, voordat het te laat is.