Word jij ’t nieuwe lid van onze familie?

Wil je deel uitmaken van een betrokken en energiek team? Een team met ambities, passie, kennis en volop ontwikkelings mogelijkheden? Dan is Bakker Goedhart de plek voor jou.

Filter op provincie

Filter op vakgebied

Open sollicitatie

LocatieBij jou in de buurt!
Aantal urenAfhankelijk van de functie

Open solliciteren houdt in dat je ongevraagd solliciteert, Je reageert dus niet op een advertentie of een openstaande vacature. Met een open sollicitatie maak je je enthousiasme kenbaar voor ons bedrijf. Bij interesse horen wij graag van jou en wie weet vind je bij ons je droombaan.

Solliciteren >

Bij Bakker Borgesius werk je met dagverse producten. Hoe sneller en efficiënter de productie hoe verser het product bij de klant. Dat maakt werken op een bakkerij uitdagend, afwisselend en dynamisch. Dagelijks een groot deel van Nederland van vers brood voorzien, is een specialisme en heel uitdagend. Voor ons de dagelijkse manier van werken, maar eigenlijk heel bijzonder. Want wij sterven elke dag opnieuw naar het allerbeste resultaat voor onze klanten.

De sfeer binnen Bakkerij Borgesius is informeel. Samenwerken en communicatie vinden wij erg belangrijk aangezien veel afdeling van de elkaar afhankelijk zijn. Omdat we ervoor zorgen dat heel Nederland elke dag vers brood kan eten werken we 7 dagen in de week, waarbij we in verschillende ploegen werken.

Goedhart Borgesius

Bakker Goedhart maakt onderdeel uit van één grote familie van bakkers. Samen met zusterbedrijf Bakkerij Borgesius, leveren wij de lekkerste bakkerijproducten aan retail en foodservice klanten in binnen- en buitenland. Daarom vind je vacatures van beide bakkerijen.

Stuur een e-mail >

Stuur een e-mail >