Nieuw bij Bakker Goedhart: Cut the Cake!

10 januari 2023 | media

Bakker Goedhart bakt al jarenlang de lekkerste taarten voor supermarkten. Met meer dan honderd jaar bakervaring als basis bakken we sinds kort ook hippe taarten met een Amerikaans tintje en een retro-uitstraling, voor een nieuwe generatie horecagasten. Vriesvers, voorgesneden en vooral: heel erg lekker. De naam van dit nieuwe concept: Cut the Cake.

Zeven bijzondere smaken

Cut the Cake is er in zeven bijzondere smaken. Van de New York-style Catchy Cheesecake tot een altijd-goed sticky Bombastic Brownie-taart, maar ook een verrassende Passionate Pomegranate: een granaatappel-variatie die de smaakpapillen op scherp zet. Andere gegarandeerde succesnummers zijn de Rebellious Red Velvet, Crazy Carrot Cake, Cheeky Chocolate en Sky High Apple Pie. Product Innovatie Manager San Smets: “In de toekomst willen we meer bijzondere, spannende smaken ontwikkelen, maar we zijn ook bezig met de laatste trends, zoals vegan patisserie. Zo wordt Cut the Cake nog meer innovatief én inclusief.”

“High-end convenience taarten van hoge kwaliteit met een home made uitstraling.”

Gemak voor de horeca

Cut the Cake biedt een brede range van smaken, van klassiek tot gewaagd. Met de beste ingrediënten, verschillende lagen, rijke vullingen en van een constante hoge kwaliteit.

San Smets: “Met Cut the Cake halen chef-koks en horecaondernemers gemak én kwaliteit in huis. De vriesverse taarten zijn machinaal, dus zeer scherp, voorgesneden, zodat je die met een minimaal aantal handelingen aan gasten serveert. Staat mooi, werkt perfect en smaakt heerlijk.”

Basis voor inspiratie

Eenmaal uit de vriezer kunnen de taarten meteen op tafel, maar chefs kunnen ze natuurlijk ook nog op hun eigen wijze aftoppen. Het culinaire denkwerk kun je trouwens ook met een gerust hart aan Cut the Cake overlaten. Via social media inspireren we gebruikers met bijzondere manieren van serveren, spannende smaakcombinaties en slimme opmaaktips.

“De allerbeste taarten, maar ook een goede, soepele logistiek en de beste service.”

Weinig waste

Doordat de taarten van Cut the Cake in de vriezer bewaard worden, hoeft de keuken alleen te pakken wat nodig is. Diverse taarten zijn bovendien enkele dagen houdbaar buiten de koeling. Weinig waste dus! Omdat we Cut the Cake in Nederland bakken, worden er geen onnodige kilometers gemaakt.

Cut the Cake taarten zijn nu al verkrijgbaar via cutthecake.nl en liggen binnenkort ook in het vriesvak bij diverse groothandels. Meer informatie? Neem contact op met Leon Noppert, Key Accountmanager Foodservice via l.noppert@bakkergoedhart.nl.