Over ons

Wij zijn een familiebedrijf dat vanaf 1895 dagelijks vers brood bakt en levert aan onze klanten. De zelfstandige bedrijven dragen de voornaam van Goedhart Borgesius, die zich in 1895 vestigde als bakker in Wildervanck. Goedhart levert in 3 aparte B.V.’s brood & specialiteiten, gebak en belegde broodjes aan diverse retail, petrol en foodservice klanten.

Bakker Goedhart

Kwaliteit

Bakker Goedhart onderscheidt zich door het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten. We streven ernaar om de consument elke dag weer van heerlijk vers brood en verrukkelijk gebak te voorzien. Om onze kwaliteit te blijven waarborgen, onderscheiden we drie belangrijke thema’s:

  • voedselveiligheid
  • kwaliteit van het product
  • verpakking en gebruiksgemak

Een transparante supply chain is een belangrijk kwaliteitskenmerk van ons beleid. Deze verantwoordelijkheid strekt zich uit tot en met de molenaar. Open, eerlijke en betrouwbare informatie in de gehele keten is een integraal onderdeel van het beleid van Bakker Goedhart. Alle grondstoffen die worden verwerkt zijn traceerbaar en onze kwaliteitsdienst verstrekt onze klanten gedetailleerde informatie over productherkomst en -kwaliteit. Transparantie stelt Bakker Goedhart en haar klanten tevens in staat om duidelijke beslissingen te nemen over zout, sensitieve producten, E-nummers en gebruik van biologisch geteelde grondstoffen. Controle hierop is alleen mogelijk als de keten volledig open en traceerbaar is. Het leveren van kwaliteit en daarmee voldoen aan de verwachting van de klant is een proces dat bij Bakker Goedhart constant bijgestuurd en verbeterd wordt.

Certificering

Om de voedselveiligheid en voederveiligheid te kunnen garanderen heeft Bakker Goedhart een kwaliteitsmanagementsysteem opgezet en geïmplementeerd op basis van de HACCP principes en de diverse voedselveiligheidsstandaarden (o.a. BRC, IFS, GMP+ en diverse klantstandaarden).

Op de contactpagina is per bakkerij de certificering te downloaden.

Missie

Als familie van bakkers ontzorgen wij onze partners vanuit de gehele keten. Waarbij wij iedereen, overal, elke dag en op ieder moment laten genieten van ons lekkere, verse en/of verantwoorde brood en specialiteiten.

Visie & kernwaarden

Bakker Goedhart is een familiebedrijf dat in 1895 is opgericht. Het is een stabiel en gezond bedrijf, opererend vanuit de volgende kernwaarden:

  • We willen de positie van ons erfgoed verbeteren en uitbreiden voor de volgende generatie;
  • Innoveren met respect voor ambachtelijke traditionele processen is belangrijk voor onze klanten;
  • Iedereen moet kunnen genieten van lekker en vers brood en gebak, altijd en overal.

Versheid zorgt voor de beste beleving van smaak en kwaliteit. Versheid is een van de belangrijkste ingrediënten van brood. Dagelijks wordt de productiecapaciteit van onze 8 bakkerijen, optimaal ingezet om zo vers mogelijk brood te bakken. Dit brood brengen we iedere ochtend bij ± 1.000 supermarkten door heel Nederland. De markt vereist onderscheidende en verrassende producten. Daarom is innovatie belangrijk voor onze toekomst en onze klanten. Omdat het bakproces volledig geautomatiseerd is kunnen de Goedhart bakkerijen dagelijks een constante en optimale broodkwaliteit garanderen. Bij Bakker Goedhart gaat kwaliteit verder dan alleen brood bakken; de kwaliteit komt ook terug in zorg voor verpakking en logistiek.

Passie

We zijn trots op ons familiebedrijf
en op ons ambacht

We zijn betrokken en energiek

We hebben een hart
en laten dat ook zien!

Ondernemend

We denken in kansen
en mogelijkheden

We willen succesvol zijn,
nu en in de toekomst

We voelen ons verantwoordelijk
voor het resultaat

Respect

We zijn menselijk en eerlijk

We gaan zorgvuldig om
met onze omgeving

We zijn behulpzaam en bereikbaar
voor onze collega’s en onze klant