Over ons

Wij zijn een familiebedrijf dat vanaf 1895 dagelijks vers brood bakt en levert aan onze klanten. De zelfstandige bedrijven dragen de voornaam van Goedhart Borgesius, die zich in 1895 vestigde als bakker in Oude Pekela. Goedhart levert in 3 aparte B.V.'s brood & specialiteiten, gebak en belegde broodjes aan diverse retail, petrol en foodservice klanten.

Bakker Goedhart

Onze kernwaarden

Gedreven door passie

We zijn betrokken en energiek en voelen ons verantwoordelijk voor het resultaat. We denken in kansen en mogelijkheden. We werken vanuit onze persoonlijke drijfveren en proberen altijd het verschil te maken.

Ondernemend
naar de toekomst

We zijn vooruitstrevend, tonen moed en initiatief. We inspireren en stimuleren elkaar. We werken op enthousiaste en creatieve wijze samen met onze klanten én onze partners. Dit maakt ons dynamisch en toekomstbestendig.

Respect ontvangen door respect te geven

We tonen respect voor ons mooie ambacht en gaan zorgvuldig om met onze omgeving. We laten de ander in zijn waarde en hebben waardering voor de klant en zijn eigenheid. We zijn open, eerlijk en bereikbaar voor elkaar.

Missie
Gedreven door vers.

Onze bakkers staan ervoor om iedereen, op elk moment en iedere dag weer, optimaal te laten genieten van de allerlekkerste, verse bakkersproducten.

Hoe doen we dat?

Met onze rijke ervaring van 7 generaties innoveren en verrassen wij continu met respect voor het ambacht, klant en omgeving.

Bakker Goedhart, bakkers sinds 1895.