Nieuw bij Bakker Goedhart: De Spicy Rib

1 maart 2023

Bakker Goedhart levert met The Bread Office al jaren de lekkerste broodjes aan verschillende tankstations en automatencatering. Het ruime assortiment krijgt er nu een gloednieuwe aanvulling bij: de Spicy Rib. Een lekkere snack op een heerlijk vers broodje of op een warme knapperige panini. Verassend, vlammend en vooral kiplekker.

Nieuw gezicht

Het broodje bal is al jaren een vertrouwd gezicht langs menig snelweg. Maar die klassieker krijgt er vanaf eind februari een concurrent bij. Ingrid en Pytsje, productontwikkelaars bij Bakker Goedhart, vertellen: “De Spicy Rib is een warme snack in een nieuw, pittiger en avontuurlijker jasje. Niet omdat we vinden dat het broodje bal z’n beste tijd heeft gehad. Wel omdat je soms gewoon eens iets anders wilt proeven.”

Brood of Panini

De pittige Spicy Rib is er straks in twee varianten: op een broodje of als panini. Ingrid: “Ga je voor het broodje, dan krijg je er een sachet met currysaus bij. Echt een topcombinatie! Maar je kunt ook kiezen voor de panini. Die combineert de Spicy Rib met pittige Mexicaanse salsa en heerlijk gesmolten cheddar kaassalade.

Perfect voor de echte smaakavonturier!”

Toegankelijk

De Spicy Rib is geïnspireerd op de klassieke sparerib. En denk je aan spareribs, dan denk je al snel aan varkensvlees. Toch is dat niet waar de Spicy Rib van gemaakt is. Pytsje: “We wilden niet op voorbaat al een hele grote groep mensen uitsluiten. Daarom is onze nieuwste snack gemaakt van kip. Vlees dat veel toegankelijker is voor veel mensen.”

De panini Spicy Rib is binnenkort te proeven bij tankstations met een broodjescounter. Het broodje spicy rib is te vinden bij het voorverpakte assortiment. Dit product is op dit moment te bestellen via de groothandels die ons The Bread Office assortiment leveren.