Toasten op jubilaris Jeroen Bakker

11 juli 2023 | media

Op donderdag 13 juli toastte het team van Bakker Goedhart op Jeroen Bakker. Hij was namelijk officieel 25 jaar (en officieus zelfs bijna 35 jaar) in dienst. Zo’n jubileum laat je natuurlijk niet zomaar voorbijgaan, en daarom werd onze Logistiek Manager én Wagenparkbeheerder uitgebreid verrast op deze feestelijke dag.

In juli 1998 kwam Jeroen officieel in dienst als chauffeur. Maar zijn eerste stappen in onze bakkerij zette hij al jaren eerder. Als 14-jarige begon hij als vakantiewerker en leerde hij alle facetten van de bakkerij kennen. Al was die toen natuurlijk wel een beetje kleiner en minder modern dan de bakkerij van nu. Na een paar jaar als beroepsmilitair keerde Jeroen terug bij Bakker Goedhart om zijn droom waar te maken: vrachtwagenchauffeur worden.

Toen hem na 5 jaar brood rijden werd gevraagd om aan de slag te gaan in het magazijn en op de snij- en inpakafdeling, en later als Hoofd Logistiek, pakte hij die uitdaging met beide handen aan. Sinds 5 jaar zorgt hij als Logistiek Manager, samen met de hoofden logistiek en alle chauffeurs dat ons brood zo efficiënt mogelijk bij de supermarkten komt. Daarnaast heeft hij als wagenparkbeheerder 150 personenauto’s en 100 vrachtwagens onder zijn beheer. Al voelt dat voor deze liefhebber van alles van rolt en rijdt niet echt als werken, maar meer als hobby.

De bakkerij zit na al die tijd in zijn DNA. Hij is dan ook blij dat hij de kans heeft gekregen om zich binnen het bedrijf verder te ontwikkelen. “Ik ben een goed voorbeeld van de doorgroeimogelijkheden die je hier krijgt. Als je het graag wilt en je toont inzet, dan zijn de mogelijkheden hier bijna onbeperkt.” Ook is hij blij met de opleidingen die hij aangeboden kreeg en met het vertrouwen dat hij kreeg en krijgt van de directie. Er is bij Bakker Goedhart ruimte om te leren van je fouten: “Het is helemaal niet erg als je een fout maakt, als je er maar van leert. De enige verkeerde keuze die je kunt maken is geen keuze maken.”

Gefeliciteerd, Jeroen.

Je bent een inspirerend voorbeeld voor anderen en laat zien dat doorzettingsvermogen en ambitie tot mooie carrièremogelijkheden kunnen leiden. We hopen nog vele jaren met je samen te mogen werken!

Ook op zoek naar een baan om (van) te houden? Kijk op werkenindebakkerij.nl voor al onze functies in de logistiek.