Kanjers met een beperking: succesverhaal uit onze bakkerij

22 mei 2023

Elke dag maken de ruim 200 enthousiaste medewerkers van Goedhart Patisserie Sevenum vele duizenden vlaaien, taarten en gebakjes voor supermarkten door heel Nederland. Allemaal super vers – en dus is de logistiek heel belangrijk.

Van hippe varianten als een American-cookievlaai, de donutvlaai of de frambozenmascarpone-vlaai, maar natuurlijk ook gewoon aardbeienvlaai, rijstevlaai en kruimelvlaai… we maken het allemaal in Sevenum. En hoe sneller dat in de winkel ligt, hoe beter natuurlijk! Daarom zijn we altijd op zoek naar loyale, hardwerkende collega’s in de logistiek.

Van beperking naar kans

Het WerkgeversServicepunt Noord-Limburg stelde een paar jaar geleden Bart en Remy voor, twee kanjers die ondanks hun beperking van aanpakken weten. Teamleider Frans Mennen: “Bart en Remy dragen bij aan de kwaliteit en veiligheid van onze organisatie.” Bart en Remy zijn bij Goedhart Patisserie Sevenum helemaal op hun plek: “Hier word je niet gezien als iemand met een beperking; hier word je gewoon als een normaal persoon gezien.”

Carrièremogelijkheden voor iedereen

Voor iedereen zijn er kansen in onze bakkerijen. Juist omdat we een grote bakker zijn, is er namelijk veel mogelijk op het gebied van werktijden, scholing en functies. Daarnaast heb je duidelijke afspraken, weet je wat de werktijden zijn en val je onder de bakkers-cao. Dus solliciteer in Sevenum of een van onze andere bakkerijen. Op werkenindebakkerij.nl vind je alle vacatures.