Werk waar heel Nederland van smult

Werken bij de grootste familie van bakkers

Bij Bakker Goedhart maken we elke dag vers brood en gebak voor duizenden winkels in heel Nederland. Wat je bij ons maakt, ligt dus vaak dezelfde dag al bij mensen op hun bord. Daar worden zij blij van, en wij ook!

Werk waar heel Nederland van smult

Een leuke vacature voor jou?

Of je nu in de productie werkt, op kantoor, in de techniek of op de weg – samen zorgen we dat Nederland elke dag geniet van vers. Werk waar heel Nederland van smult!
Wat dacht je bijvoorbeeld van deze vacatures?
Monteur Technische Dienst

Doeltreffend en deskundig zorgen jij en je collega's als team dat mechanisch en elektronisch alles goed verloopt en storingen zoveel mogelijk worden voorkomen.

Assistent Hoofd Klantenservice

Wij zijn op zoek naar een Assistent Hoofd Klantenservice die samen met het team zorgt voor een soepele afhandeling van klantvragen, bestellingen en klachten.

Een grote familie

Samen staan we aan de basis van vers

Voor onze bakkerijen zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega's. En je bent broodnodig! Of je nu bij ons werkt als productiemedewerker, operator, medewerker technische dienst, in de productontwikkeling, kwaliteit, accountmanagement of andere staffuncties: zonder jou geen vers brood, kleinbrood, vlaaien of gebak.

Of je nu net begint of al jaren ervaring hebt, carrière wilt maken of 'gewoon' lekker wilt werken: je bent welkom in onze familie van bakkers. Bij Bakker Goedhart kijken we naar wie je bent. Wie verder wil, krijgt daar de ruimte voor. In de bakkerij, in techniek, op kantoor of onderweg. Je kunt stappen zetten, opleidingen volgen en zelfs van functie wisselen. We staan nooit stil.

We houden van bakken

Bakken is onze passie, ons ambacht, ons vak. Al generaties lang maken we dagelijks verse, heerlijke producten. En die leveren we elke dag aan meer dan 2.000 winkels in heel Nederland en daarbuiten. Dat is topsport. Iedere dag moet alles weer op tijd gebakken en ingepakt worden en op tijd naar de klanten toe.

Een familie van bakkers

Bakker Goedhart is meer dan een bakkerij. We zijn één grote familie van bakkers. Van hoog tot laag, van bakker tot chauffeur - iedereen die de liefde voor ons product deelt, hoort erbij. En kan bij ons ook nog eens heel ver komen. Inzet en talent vinden we namelijk veel belangrijker dan een papiertje.

Jij doet ertoe - en je werk ook

Iedereen is belangrijk en iedereen kent elkaar. We maken samen plezier, proberen graag wat nieuws en gaan elke dag voor het allerbeste. We helpen elkaar, investeren in mensen en in onze bakkerijen. Hier krijg je de kans om producten te maken waar heel Nederland van geniet. Iets wat ertoe doet en waar je trots op mag zijn.

Zeven redenen

Daarom werk je bij Bakker Goedhart

- Een hecht team waarin iedereen telt
- Zichtbaar werk dat verschil maakt
- Waardering voor vakmanschap
- Ruimte om te leren en groeien
- Positieve sfeer en goede samenwerking
- Verantwoord ondernemen
- Werk dat past bij jouw leven

Agaath Elema
Geen vacature? Niet getreurd!

Stuur een open solliciatie

Ben jij na het lezen van onze website zo enthousiast geworden dat jij het liefst vandaag nog wilt beginnen, maar zie jij op dit moment geen passende vacature?Niet getreurd!

Bij Goedhart staan we altijd open voor talent. Of je nu gespecialiseerd bent in het productieproces, kwaliteit, techniek, commercie, inkoop, logistiek, IT, HR of een ander vakgebied, jouw kwaliteit, kennis en enthousiasme kunnen het verschil maken.

Laat ons weten waar je blij van wordt, waar je ambities liggen en hoe jij wilt bijdragen aan onze dagverse organisatie. Deel jouw verhaal met ons en upload je cv en eventueel een motivatie. Samen ontdekken we of er een match is!

Word jij onze nieuwe collega?

Of je nu in de productie werkt, op kantoor, in de techniek of op de weg – samen zorgen we dat Nederland elke dag geniet van vers. Werk waar heel Nederland van smult!
Bekijk de vacatures en ontdek jouw plek bij Bakker Goedhart.

Baanpraat

Leon Sijbers - Proces Operator Patisserie

Als er iemand is die weet hoe de patisseriebakkerij in Sevenum door de jaren is veranderd, is het Leon Sijbers wel. Opgeleid als bakker begon hij in maart 1997 als uitzendkracht in de bakkerij. Inmiddels werkt hij er al bijna drie decennia, nu als Procesoperator 3. En nog steeds met veel plezier.