Ambachtelijke

Patisserie

Bij Bakker Goedhart bakken we meer dan brood alleen. Voor fijnproevers en liefhebbers van zoet vakmanschap creëren onze patissiers een uitgebreid assortiment aan taarten, gebak en desserts. Van klassieke lekkernijen tot verrassende, eigentijdse creaties. Elk product is met zorg bereid, met oog voor smaak, kwaliteit en detail, zodat elke creatie een feestelijke beleving wordt.

Contactgegevens

Een breed assortiment

Verleiding in elke hap

Onze patissiers brengen traditionele patisserie naar het volgende niveau – met oog voor smaak, presentatie en beleving. Altijd vers, altijd een traktatie.

Vlaaien

Limburgse vlaaien in diverse smaken, van klassieke raster- en kruimelvlaaien tot luxe varianten met bavaroise en slagroom.​

Tompoucen

Dagelijks verse tompoucen met zelfgebakken krokant bladerdeeg en klassieke banketbakkersroom, beschikbaar in diverse smaakvariaties.

Verse aardbeien

Gebak met dagelijks vers geplukte Nederlandse aardbeien tijdens het seizoen, voor ultieme versheid.​

Overal dichtbij

Onze bakkerijen

Onze patisserie bakkerijen zijn gevestigd in Limburg en van daaruit voorzien we supermarkten, foodservice en retailpartners dagelijks van de lekkerste patisserieproducten. Of het nu gaat om luxe gebak voor een speciale gelegenheid of een snelle zoete snack, wij staan garant voor topkwaliteit en versheid. Elke dag opnieuw.

Hoofdkantoor

Meer
Goedhart Panningen

Industrieterrein 126 5981 NC Panningen

Patisserie

Goedhart Panningen

Industrieterrein 126 5981 NC Panningen

Onze patisserie-bakkerij in Panningen bestaat al meer dan 130 jaar. Met een gezellig team van 250 collega’s maken we hier dagelijks wel 60 soorten vers gebak en taarten, en vooral heel veel tompoucen. Elke dag gaan er tienduizenden producten de deur uit naar supermarkten door heel Nederland, en rond feestdagen als Moederdag en Koningsdag zijn er dat nog heel veel meer.

De machines en het pand zijn helemaal van nu, maar het vakmanschap en de liefde voor het patisserievak zijn in die jaren nooit veranderd. We maken alles in eigen huis en doen nog heel veel met de hand. Dat proberen we bovendien elke dag met elkaar weer een beetje beter te doen. We maken van elke dag en elk product een feestje. En dat proef je!

Cut the Cake

Meer

Patisserie

Goedhart Sevenum

Steeg 27 5975 CD Sevenum

In onze patisseriebakkerij in Sevenum bakken we elke dag wel zestig soorten vlaaien en taarten, in allerlei variaties en maten. Van Limburgse klassiekers als rijstevlaai, kruimelvlaai en aardbeienvlaai tot verrassende varianten zoals Bossche bollen vlaai en frambozen-mascarponevlaai. Ook onze eigenwijze Cut the Cake-taarten worden hier gemaakt. Je vindt al dat lekkers in supermarkten, bij Multivlaai en in de horeca.

Met twee ovens, zes productielijnen en een eigen banketafdeling produceren we hoogwaardig, mooi gebak. Alles vers, met de beste slagroom, fruit en zelfgemaakte vullingen en precies zoals de klant het wil. Ambacht in het groot dus, want kwaliteit staat voorop - en vakmanschap staat centraal. Elke dag opnieuw werken we met passie en precisie aan gebak waar we trots op zijn.

Cut the Cake

We bakken taarten met een Amerikaans tintje, maar dan in Nederland. Daarvoor gebruiken we alleen de allerbeste ingrediënten. De taarten bouwen we liefdevol op in verschillende lagen, met rijke vullingen. Met meer dan honderd jaar bakervaring en een koninklijk predicaat kennen wij de kneepjes van het vak, wij weten wat lekker is! Met die traditie als basis bakken we hippe taarten met een bold retro-uitstraling, voor een nieuwe generatie horecagasten.

Cheeky Chocolate

Smeuïge browniecake met stukken pure chocolade, gevuld met romige chocoladeganache en bestrooid met cacao.​

Rockin Rainbow

Brighten up your menu met deze kleurrijke regenboogtaart. Opgebouwd uit kleurrijke lagen luchtige cake met een smooth cream cheese vulling op basis van bourbon vanille. Eén blik op deze kleurrijke taart en je snapt het, dit wordt een feestje op het bord.

Assortiment Cut the Cake

Horeca taarten in Amerikaanse stijl voor een nieuwe generatie horecagasten. Vriesvers, voorgesneden en ready to serve. Van klassiek tot gewaagd, maar altijd rijk en bold, vol smaak en lef. American-style taarten die de jongere horecagast aanspreken.

Werken bij Patisserie

De lekkerste vacatures

Houd je van afwisseling en van vlaai? Wil je heel Nederland laten smullen van wat jij maakt? Kom je brood verdienen met onze patisserie.
Bekijk hier welke banen er op jou wachten in onze patisseriebakkerijen in Limburg.
Teamleider Banket

Als teamleider ben je eindverantwoordelijk voor een goed verloop van het proces van de afdeling en de daarvoor benodigde mensen en middelen.

Teamleider Vlaai

Er liggen voldoende uitdagingen waaraan jij een directe bijdrage levert. Kortom; een mooie uitdaging voor een pragmatische operationele leider.

Banketbakker

Dagelijks bak je de lekkerste vlaaien, taarten en gebakjes. Dankzij jou lopen de vlaaien soepel over de band voor vrijwel alle supermarkten in heel Nederland.

Werken bij

Solliciteer naar de lekkerste baan van Limburg

Stel je een plek voor waar elke dag duizenden vlaaien, taarten en gebakjes van de band lopen en waar echt vakmanschap nog telt! In onze bakkerijen in Sevenum en Panningen werken dagelijks 400 collega’s aan het maken van heerlijke vlaaien, taarten en gebak. Samen werken we continu aan innovatie van de producten en spelen we in op trends op het vlak van patisserie en bijzondere feestdagen. Maar uiteraard blijven we ook focus houden op onze “klassiekers” zoals de tompouce die keer op keer weer als beste scoort in consumententesten.

Achter dit alles staat een team toegewijde medewerkers. In de bakkerijen in Sevenum en Panningen wordt elke dag met plezier gewerkt en met respect voor het ambacht. Machines mogen dan het werk verlichten, maar het hart van de bakkerij klopt dankzij de mensen die met trots en vakkennis elke dag opnieuw iets bijzonders maken.

Bekijk

Meer van ons ambacht

Als specialist in elke tak van het bakkersvak bieden we een breed assortiment aan. Van klassiek brood en gebak tot innovatieve gemaksproducten. Lees bijvoorbeeld meer over ons brede scala van traditionele en moderne broodsoorten, bereid met de beste ingrediënten en vakmanschap. Altijd vers, altijd van topkwaliteit.