Beleveren is topsport!

27 oktober 2023 | media

Lekker vers brood, elke dag een topprestatie! Wij leveren elke ochtend brood aan meer dan 1.000 supermarkten door heel Nederland. Wat in de nacht door onze bakkers gebakken wordt, ligt elke ochtend (zelfs op zondag) klaar in de winkels. Een enorme logistieke operatie, waarbij onze chauffeurs onmisbaar zijn.

Op 11 locaties in Nederland bakken we elke dag het lekkerste brood en broodjes, maken we convenience-producten als sandwiches, belegde broodjes en wraps en creëren we de heerlijkste vlaaien en taarten.
In de bakkerijen worden alleen al 1.900 verschillende broodproducten gebakken. Een groot deel daarvan wordt dagvers gebakken en voor openingstijden bij supermarkten en verkooppunten in heel Nederland bezorgd.

Het juiste aanbod, op de juiste plek, op het juiste moment. Om dat goed te kunnen doen, moeten productie en logistiek perfect op elkaar aansluiten. ’s Nachts wordt alles gebakken en in de ochtend wordt het klaargezet om te laden. En dan wordt het bezorgd bij meer dan 1.000 supermarkten in heel Nederland. Elke dag weer, het hele jaar. Elke ochtend zijn daarvoor zo’n 200 trucks onderweg. En met succes. We halen een uitleverpercentage van meer dan 99%. Maar dat is elke dag weer een uitdaging, die bovendien groeit.

Logistiek hoogstandje In steden als Amsterdam, Rotterdam en Utrecht hebben we bijvoorbeeld te maken met milieuzones. Daarom hebben we een groeiend aantal elektrische en hybride trucks op de weg, zoals de Scania G320 Plug-in Hybride en de volledig elektrische Volvo FM Electrics. De deels elektrische Scania’s hebben een G-cabine en een standaard dakhoogte. Ze hebben een elektrische actieradius tot 50 kilometer. Precies genoeg om in de regio Den Haag, Rotterdam en Amsterdam volledig elektrisch en zero-emissie verse broodproducten te leveren aan onze supermarkt-klanten. En als dan om 8 uur de winkels opengaan met ons verse brood en patisserie in de schappen, hebben wij onze missie volbracht.

Ook meedoen? Lijkt het je wat om te werken als chauffeur bij Bakker Goedhart? We hebben vacatures in de logistiek vanaf 8 uur per week, voor enthousiaste chauffeurs met of zonder diploma’s.

Lees ook: Zoeven over de weg – Leo geniet van elektrische trekker en Bakker Goedhart bezorgt met hybride Scania trucks